recent
أخبار ساخنة

طريقة عمل كرات البطاطس باللحمة المفرومة

Home
طريقة عمل كرات البطاطس باللحمة المفرومة

كرات البطاطس باللحمة المفرومة 



مقادير الكرات البطاطس باللحمة المفرومة

  • ٤ حبات بطاطس كبار مسلوقة ومهروسه.
  • معلقه صغيره ملح.
  • نص معلقه فلفل اسود.
  • ٢ معلقة صغيره زبده.
  • ٣ معالق كبار جبنه موتزاريلا.


مقادير حشوة كرات البطاطس باللحمة المفرومة

  • ٥٠٠ جرام لحمه مفرومه.
  • بصله مفرومه.
  • ملح حسب الرغبة.
  • ربع معلقه صغيره فلفل اسود.
  • معلقه كبيره سمنه.

للتغليف

  • بيضتين مخفوقين.
  • ملح وفلفل اسود.
  • كوب بقسماط.


طريقة تحضير كرات البطاطس باللحمة المفرومة

  1. في طاسه علي نار متوسطة نضيف معلقه الزبدة وننزل بالبصل المفروم ونشوح البصل وبعدين ننزل باللحمة المفرومة ونضيف الملح والفلفل الأسود ونسيبها تستوي وبعدين نشيلها من علي النار.
  2. نهرس البطاطس المسلوقة مع الملح والفلفل الأسود والزبدة كويس ونضيف الجبنة الموتزاريلا ونخلط لحد ما المكونات تتجانس.
  3. ناخد كميه بسيطة من البطاطس ونعمل فيها تجويف ونحشيها بمعلقه لحمه مفرومه ونكورها ونقفلها كويس ونكرر الخطوة لحد ما تخلص.
  4. نغمس كرات البطاطس في البيض ثم البقسماط ونرصها في صنيه.
  5. ونقليها في زيت غزير ساخن لحد ما تتحمر ولونها يبقا دهبي.

وبالهنا والشفا

google-playkhamsatmostaqltradent